cams

andrea rincon-selena spice

video chat gratis

domingo, 8 de julio de 2007

ATLETICO MADRID-GLORIA BISTRITA in INTERTOTO

Argentinianul Maxi Rodriguez,mijlocasul lui Atletico Madrid,a afirmat ieri ca Intertoto,va fi o noua oportunitate de a intra in Cupa UEFA si a accentuat ca o pierdere a acestei oportunitati ar fi un dezastru deoarece echipa ros-alba trebuie sa joace sezonul viitor in Europa.
In declaratiile facute in pagina web a clubului,fotbalistul a avertizat ca trebuie sa priveasca si sa infrunte Cupa INTERTOTO cu multa seriozitate.Trebuie sa fim constiienti ca nu am reusit sa ne atingem obiectivul propus sezonul anterior si acum trebuie sa jucam aceste partide si sa le castigam.
Avem o noua oportunitate si trebuie sa stim sa profitam de ea.Daca nu o facem,da putem spune ca este o rusine.Sa joci in Intertoto nu este o rusine,deoarece prin intermediul acestei cupe se puate ajunge in UEFA.Ni s-a oferit alta cale de acces in Europa trebuie sa folosim aceasta cale.
Pentru mine Atletico Madrid trebuia sa joace acest sezon in Europa.Nu conteaza cum si nu conteaza cum intri in Uefa,important e sa joci.Daca trebuie sa joc in Israel sau Romania ca sa ne calificam in UEFA,pentru mine nu conteaza,ma duc si de zece ori daca e nevoie.

No hay comentarios:

andrea rincon-selena spice

selena spice-andrea rincon

andrea rincon

KARLA SPICE MUY BUENA-

ZONA MODELOS-VIDEO PORNO CU MIHAELA RADULESCU

SPICE TWIN

ZONA MODELOS-LUCIA LAPIEDRA-MIRIAM SANCHEZ